Appartement huren: niet meer beschikbaar Gansstraat in Utrecht

  • 45 m2
  • 2 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestoffeerd 2-kamer appartement van ca. 45m2, gelegen aan de Gansstraat. Beschikbaar per 1 januari 2021 voor €995,- exclusief.

Omschrijving
Dit gestoffeerde 2-kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping. U komt het appartement binnen in een hal welke aan de achterzijde toegang geeft tot de woonkamer die ook toegang geeft tot een balkon. Naast de woonkamer is de gesloten keuken gelegen, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer. Vanuit de hal is ook de badkamer te bereiken, deze is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Locatie
De Gansstraat verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. Het centrum is te vinden op loopafstand. Centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen of 3 haltes met de bus vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum. Het centrum van Utrecht biedt vele mogelijkheden omtrent recreatie en gastronomie.

Details
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- De badkamer is inmiddels voorzien van een douchecabine.
- Voorschot van € 125,- per maand voor g/w/e, tv en internet.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1 januari 2021.

Prijs
€ 995,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Registreer je op onze website om deel te nemen aan de bezichtigingen. Deze staan gepland op woensdag 23 december tussen 16.30 en 17.30 uur!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Watervogelbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart