Apartment for rent: no longer available Zandhofsestraat in Utrecht

  • 70 m2
  • 3 rooms
  • 28 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Volledig gerenoveerd 3-kamer appartement van ca. 70m2, gelegen aan de Zandhofsestraat, per 01-april beschikbaar voor € 1.495,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig volledig opgeknapte appartement is gelegen op de 2e verdieping. U komt het appartement binnen via een gezamenlijk dakterras van ca. 16m2 groot. Deze wordt gedeeld met een ander appartement op de 2e verdieping. Middels de entreehal heeft u toegang tot de ruime woonkamer met open keuken die is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Tevens heeft het appartement een aparte wasruimte met aansluiting voor wasmachine/droger.

Locatie
Dit appartement is gelegen in de prachtige wijk Wittevrouwen dichtbij het stadscentrum van Utrecht. Er zijn verschillende leuke restaurants op loopafstand en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Bilstraat. Het centrum en het Centraal Station Utrecht zijn te bereiken in slechts 10minuten fietsen en het Griftpark is gelegen op loopafstand.

Details
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Geschikt voor maximaal 2 personen.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd van 12 maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per 01-april 2020.

Prijs
€ 1.495,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Wittevrouwen
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map