Appartement huren: niet meer beschikbaar Louis Armstronglaan in Utrecht

  • 70 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze strak afgewerkte en moderne woning ligt in de populaire wijk “Terwijde, Leidsche Rijn”. De woning is voorzien van vloerverwarming, gestucte wanden en plafonds, badkamer, moderne keuken en een ruim balkon. Op korte afstand liggen de winkels van winkelcentrum “Terwijde”, het nieuwe stadswinkelcentrum Leidsche Rijn” en een kwartier fietsen naar het centrum van Utrecht.

In de directe omgeving zijn scholen, een NS-station en sportfaciliteiten gelegen. Ook recreatievoorzieningen zijn volop aanwezig, met name in het uitgestrekte Maximapark. Door de nieuwe fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal is er een directe en snelle fietsverbinding met het oude centrum van Utrecht. De directe uitvalswegen waaronder de A2 en A12 zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

Indeling.
Begane grond:
Entree complex via gesloten portiek, entree appartement op de derde verdieping, te bereiken per lift of via de trap. Ruime gang met hoge plafonds, toilet met fonteintje, badkamer met inloopdouche en een modern wastafelmeubel.

De woonkamer heeft grote raampartijen met veel lichtinval, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat en een recirculatie-afzuigkap.

Tevens zijn er ook twee slaapkamers aanwezig en een apart washok inclusief wasmachine.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 oktober 2022;
- Gemeubileerd;
- Huurperiode 24 maanden, met optie tot verlenging;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Gratis parkeren;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris.

Huurprijs:
- Kale huurprijs: € 1.495,- (ex. G/W/E)

- Waarborgsom: € 2.990,-

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Terwijde-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart