Appartement huren: niet meer beschikbaar Jan Pieterszoon Coenstraat in Utrecht

  • 67 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim gestoffeerde 2-kamer benedenwoning met tuin ca. 67m2 beschikbaar per 1 mei 2023 gelegen aan de J.P. Coenstraat € 1.550,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Deze ruime beneden woning is gelegen aan de J.P. Coenstraat. U komt het appartement via de kleine entree hal binnen in de ruime woonkamer van ca. 50m2. Deze woonkamer heeft een luxe keuken die is v.v. alle benodige inbouwapparatuur. Bij de keuken is tevens een inbouwkast als opslagruimte. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met prachtige glas in lood ramen. Aansluitend aan de badkamer die is v.v. een bad, douche, wastafel en toilet. Tevens bevindt de wasmachine aansluiting in de badkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u middels openslaande deur toegang tot de ruime tuin met eigen schuurtje. Kortom een ruim appartement op een top locatie.

Ligging
De woning is gelegen aan de J.P. Coenstraat in het gezellige Lombok. De straatnaam komt van Jan Pieterszoon Coen. Hij was een Nederlands koopman, boekhouder-generaal (1613), directeur-generaal (1614) en vanaf 1617 de vierde gouverneur-generaal over alle bezittingen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) buiten de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De ligging van de woning is erg gunstig ten opzichte van het Centrum van Utrecht en Utrecht Centraal Station, deze zijn op 5 minuten fietsafstand. Op loopafstand zijn er verschillende gezellige restaurants aanwezig. Park Oog in Al is vlakbij gelegen. Belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en A12 zijn gemakkelijk te bereiken.

Details
- Geschikt voor een werkende alleenstaande of een stel.
- Nieuwe foto's volgen.
- Huisdieren en roken niet toegestaan in overleg.
- Huurperiode in overleg.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1 mei 2023.

Prijs
€ 1.550,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart