Appartement huren: niet meer beschikbaar Noorderstraat in Utrecht

  • 38 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestoffeerd nieuwbouw 2-kamer appartement van 38m2, gelegen in de Noorderstraat beschikbaar per 1 juni 2024 voor € 1.350,- per maand exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtige nieuwbouw appartement is gelegen in een volledig getransformeerd complex in de Noorderstraat in het centrum van Utrecht. De appartementen zijn verdeeld over 3 woonlagen. Dit appartement is gelegen op 2e verdieping. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer die gekenmerkt wordt door veel lichtinval, vanwege de aanwezigheid de grote raampartijen. Het appartement heeft een open keuken welke is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Er is tevens een ruime slaapkamer en een luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet aanwezig. Het appartement heeft een eigen wasmachine aansluiting. Daarbij zijn ze met veel oog voor detail en zorg zijn afgewerkt. Het appartement wordt voorzien van een keurige pvc vloer, raambekleding en lampen.

Ligging
Dit appartement is gelegen op de Noorderstraat naast de Singel in de binnenstad van Utrecht. De Weerdsingel Oostzijde ligt aan de overkant van de Singel waar de prachtige Vogelenbuurt begint. In de nabije omgeving vindt u ook het Griftpark en vele horeca gelegenheden. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik en op steenworp afstand van het bruisende oude stadscentrum.

Bijzonderheden
- Prachtig appartement op top locatie
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- € 50,- per maand servicekosten
- € 75,- per maand vergoeding stoffering
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode voor bepaalde tijd van 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar 1 juni 2024.

Prijs
€ 1.350,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen). Inclusief stoffering en servicekosten.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Mocht u interesse hebben om deze appartementen te bezichtigen willen wij u vragen om zich in te schrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart

Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving, Utrecht

Meer informatie over wonen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving