Appartement huren: niet meer beschikbaar Oudegracht in Utrecht

  • 45 m2
  • 2 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig 2-kamer appartement ca. 45m2 gelegen aan de Oudegracht per 01 september 2022 beschikbaar voor € 1.100,- exclusief

Omschrijving
Dit prachtig 2-kamer appartement is gelegen op de 1ste verdieping aan de achterzijde van een authentiek pand aan de Oudegracht. Bij binnenkomst van het appartement heeft u toegang tot een ruime woonkamer ca.20m2. In de woonkamer is tevens de open keuken gevestigd die is v.v. een vaatwasser, oven, 4 pitsgasfornuis en een afzuigkap. Via de woonkamer aan de achterzijde heeft u toegang tot de slaapkamer van ca. 15m2. Vanuit deze ruimte heeft u ook toegang tot de badkamer die is voorzien van een douche en wastafel. Tevens beschikt het appartement over een klein dakterras en heeft het prachtige glas in lood ramen in het appartement. Kortom een uniek appartement op een schitterende locatie.

Ligging
Dit appartement is gelegen op een prachtige locatie aan de Oudegracht. De Oudegracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. Middenin het stadscentrum dat is vergeven van diverse winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartement. Ook kunt u in de direct omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen. Klik hier voor een virtuele tour van de omgeving.

Bijzonderheden.
- Nieuw foto’s volgen.
- Unieke locatie in Utrecht.
- Rustige woning in bruisende stad.
- Totale oppervlakte ca.45m2.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 01-09-2022

Prijs
€ 1.100,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode, kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart

Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving, Utrecht

Meer informatie over wonen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving