Appartement huren: niet meer beschikbaar Maliestraat in Utrecht

  • 95 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Wil je wonen in een luxe gemeubileerd appartement in een monumentaal pand in het centrum van Utrecht?

In het centrum van Utrecht, in de prachtige wijk 'Buiten Wittevrouwen", bevindt zich dit goed onderhouden appartement. De appartementen zijn enkele jaren geleden smaakvol gerenoveerd en luxueus volledig gemeubileerd en afgewerkt. De appartementen zijn met veel oog voor details bijzonder smaakvol afgewerkt.
Voorzien van onder andere moderne maatkeukens met 4 pits elektrisch kookplaat, magnetron, vaatwasser en koelkast. Moderne badkamer met douche en toilet, almede prachtige vloeren, fraai afgewerkte wanden en plafonds etc. Kortom, te veel om op te noemen!

Het appartement is gelegen op de Maliestraat in de prachtige "buiten Wittevrouwen" in een zijstraat van de Biltstraat en de Maliebaan. Op steenworp bevindt zich een bushalte waarbij u binnen enkele minuten op de Uithof bent of in het gezellige stadscentrum van Utrecht. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels en de Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen. Het griftpark en het gezellige park Lepelenburg zijn op loopafstand te bereiken.

Entree:
Gezamenlijke voortuin van het pand, hier is ook parkeergelegenheid voor je fiets. Je betreedt het pand via de gemeenschappelijke entree waar je het trappenhuis vindt.

Bel-etage
Hal met toegang tot de open keuken en woonkamer. De keuken is modern, licht en strak. Deze is voorzien van alle wenselijke apparatuur. De woonkamer is voorzien van ramen over de gehele breedte.

In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van dubbele wastafel, zeer ruime inloopdouche en toilet.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grootste slaapkamer. Deze is voorzien van een ruime kastenwand en luxe dubbel bed. De tweede slaapkamer, gasten kamer, bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Deze is voorzien van kastruimte, een werkplek en dubbel bed.

Bijzonderheden appartementen:
- Volledig gemeubileerde appartement;
- Maandelijks voorschot nutsvoorzieningen stadsverwarming / water /elektriciteit / tv / internet € 240,00;
- Niet geschikt voor woningdelers;
- Huisdieren / roken niet toegestaan;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Verplichte eind schoonmaak;
- Beschikbaar per 1 maart 2024.

Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Werkgeversverklaring
- Verhuurdersverklaring
- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen.
Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Buiten Wittevrouwen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart