Appartement huren: niet meer beschikbaar Croeselaan in Utrecht

  • 120 m2
  • 5 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerde 5-kamer bovenwoning met twee balkons van ca. 120m2, gelegen op de Croeselaan. Beschikbaar per 01 juni 2021 voor € 1.495,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Deze bovenwoning is uitstekend onderhouden en telt maar liefst vijf kamers. Het appartement beschikt tevens over een fijn balkon op het zuiden. De woning is voorzien van diverse karakteristieke details, waaronder paneeldeuren, kamer-en-suite, glas-in-lood etc. De keuken is netjes en voorzien van alle apparatuur. Het betreft hier dan ook een zeer sfeervolle woning met veel binnen- en buitenruimte. 1e Verdieping: overloop, toilet, modern toilet, woonkamer-en-suite met een fraaie houten vloer, dubbele schouw en glas-in-lood, openslaande deuren naar het balkon op het zuiden. Een kleine kamer aan de voorzijde die gebruikt wordt als garderobe. 2e Verdieping: ruime overloop, drie slaapkamers, waarvan één met openslaande deuren naar het balkon, badkamer voorzien van ruime inloopdouche en design radiator.

Ligging
De bovenwoning heeft een fijne ligging in de Dichterswijk, op het brede deel van de Croeselaan, waarbij het uitzicht op het uitgebreid aanwezige groen bijdraagt aan een rustgevende omgeving. In het nabijgelegen Parkhaven zijn diverse uitstekende restaurants met gezellige terrassen gevestigd, waar tot in de late uurtjes van de zon kan worden genoten. Door project CU2030 wordt het stationsgebied opgenomen in het centrum van Utrecht. Meer informatie hierover is te vinden op www.cu2030.nl. De binnenstad wordt bovendien nog beter bereikbaar door een fiets- en voetgangersbrug, die vlakbij het appartement wordt aangelegd. Deze brug zal de Croeselaan met het Moreelsepark verbinden. Dankzij deze nieuwe brug is het hart van de stad binnen een paar minuten bereikt!

Bijzonderheden
- Geschikt voor een werkend stel.
- Niet geschikt voor woningdelers.
- 5 min lopen naar Centraal Station.
- Uitstekend verbonden met het openbaar vervoer
- Prachtig uitzicht over de groenstrook.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd 12 maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 01 juni 2021.

Prijs
€ 1.495,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, tv, internet en belastingen). Inclusief vloer, keuken apparatuur en wasmachine.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Dichterswijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart