Appartement huren: niet meer beschikbaar Janskerkhof in Utrecht

  • 120 m2
  • 4 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gemeubileerd 4-kamer appartement ca. 120m2 gelegen aan het Janskerkhof, Utrecht beschikbaar per 1 juni 2022 voor € 2.400,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtige appartement is gelegen in een karakteristiek pand met authentieke kenmerken. Je komt het appartement binnen op de 2de verdieping, via de ruime entreehal heeft u toegang tot mooie ruime woonkamer ca. 50m2 met visgraat houten vloer en open keuken. Deze open keuken is voor van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is tevens de ruime vide te gebruiken middels een trap. Deze vide is te gebruiken als slaapkamer en biedt veel kastruimte. Vanuit de entreehal heeft u ook nog toegang tot 2slaapkamer van ca. 16 en 18m2. De badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel, toilet, wasmachine en droger. Tevens is een verdieping lager een dakterras gelegen waar u gebruik van kan maken. Kortom een prachtig appartement op een unieke locatie.

Ligging
Dit appartement is gelegen aan het Janskerkhof midden in het centrum. Vanuit het appartement staat u direct in het bruisende centrum op ca. 5 minuten lopen van de Oudegracht, de Stadsschouwburg of De Dom. Recht voor het appartement is een bushalte gelegen welke u binnen 2 haltes op Utrecht Centraal Station brengt en binnen 10 minuten op De Uithof. Uitvalswegen zijn vanaf het appartement binnen in ca. 10minuten te bereiken. Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn gelegen op 5 minuten loopafstand. Klik hier voor een virtuele tour van de omgeving.

Details
- De woonkamer is reeds v.v. een nieuwe vloer
- Volledig gemeubileerd
- Optioneel het verkrijgen van een parkeerplaats
- Geschikt voor werkende personen
- Oppervlakte: 120m2
- € 250,- per maand voor gebruik g/w/e, tv en internet
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurovereenkomst 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 juni 2022

Prijs
€ 2.400,- exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.
€ 2.650,- inclusief g/w/e, kabel tv, internet, stoffering, meubilering en keukenapparatuur. Exclusief gemeente belastingen.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart