Appartement huren: niet meer beschikbaar Kromme Nieuwegracht in Utrecht

  • 75 m2
  • 2 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Altijd al in het centrum van Utrecht willen wonen? Per 1 december komt dit prachtige appartement beschikbaar aan de Kromme Nieuwegracht.

INDELING

Dit gerenoveerde herenhuis bevindt zich in het centrum van Utrecht. Bij binnenkomst kom je de authentieke gezamenlijk ruimte binnen. De woning die vrijkomt bevindt zich op de 2e verdieping en dit is tevens de bovenste verdieping. Via de centrale trap in het gebouw bereik je de voordeur, hier kom je de hal binnen. In de hal bevindt zich het separate toilet. Direct aan de rechterhand bevindt zich de ruime slaapkamer. Aan de slaapkamer grenst ook de badkamer. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de woonkamer. Zoals op de foto's te zien is de oude draagconstructie in het nieuwe design behouden wat de gehele ruimte een mooie karakteristieke uitstraling geeft. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de kromme nieuwegracht en de Domtoren. Verder beschikt het appartement over een keuken die van alle gemakken voorzien is; combi-oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en een keramische kookplaat.

Achter het gebouw ligt een gezamenlijke binnentuin waar de bewoners gebruik van mogen maken. Deze kan gereserveerd worden in overleg met de andere bewoners van het pand.

Huurprijs: €1400,-

Voorschot servicekosten: €125,-

Voorzieningen: €35,-

Beschikbaar per 1 december.

Voor meer informatie of het plannen van bezichtigingen vragen wij u contact op te nemen middels een reactie op deze advertentie of per e-mail.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart