Appartement huren: niet meer beschikbaar Kromme Nieuwegracht in Utrecht

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 2 kamer appartement gelegen aan de Kromme Nieuwegracht ca. 52m2 beschikbaar per 1 februari 2023 voor € 1.485,- per maand exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtige appartement is gelegen op de eerste verdieping van het onlangs getransformeerd schoolgebouw op de Kromme Nieuwegracht. Het appartement kenmerkt zich door veel lichtinval, hoge plafonds en prachtig uitzicht op de Domtoren. De luxe half open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De slaapkamer heeft een ensuite badkamer met stort douche, wastafel en wasmachine. Er is een separaat toilet bij de entree van het appartement. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een gezamenlijke fietsenstalling.

Locatie
Gelegen aan de Kromme Nieuwegracht in het centrum in de wijk 'Museum kwartier', nabij winkels, restaurants, bioscoop, theater en openbaar vervoervoorzieningen. Aan de mooiste gracht van Utrecht, één van Utrechts unieke grachtenpanden. Vanaf deze locatie is het slechts 2 wandelminuten richting “De Domtoren” waar u zich eenvoudig verder kunt onderdompelen in het prettige stads- en uitgaansleven van Utrecht.

Bijzonderheden
- Huisdieren niet toegestaan
- Gezamenlijke fietsenstalling
- Nieuwe foto's volgen.
- Voorschot g/w/e, tv, internet en servicekosten € 210,- per maand
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode bepaalde tijd van 12 maanden met optie op verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 februari 2023

Prijs
€ 1.485,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, tv, internet, servicekosten en belastingen). Inclusief stoffering (pvc vloer, verlichting, gordijnen) en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen van bovengenoemde woning kunt u contact met ons opnemen via de website of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart