Appartement huren: niet meer beschikbaar Neude in Utrecht

  • 90 m2
  • 4 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtige ruim 4-kamer appartement ca. 95m2 gelegen op het Neude beschikbaar medio januari 2021 voor € 1.995,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig ruim 4-kamer appartement is gelegen op de 3e verdieping van een volledig gerenoveerd pand aan het Neude. U komt het appartement binnen middels een trap aan de voorzijde. Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer met open keuken die is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich 3 ruime slaapkamers. In het midden is de badkamer gelegen met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het appartement heeft een separaat toilet. Kortom een prachtig appartement op een unieke locatie.

Locatie
Dit prachtige appartement bevindt zich midden in het bruisende centrum van Utrecht midden op het Neude. Tevens op steenworp afstand van de Oudegracht en vlakbij de Dom. U kunt volop genieten van de binnenstad welke is omgeven door diverse winkels, cafés en restaurants. Ook het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartement.

Details
- Volledig nieuw appartement
- Geschikt voor woningdelers
- Oppervlakte 90m2
- Geen huisdieren
- Huurperiode bepaalde tijd 12 maanden
- Eindschoonmaak verplicht
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar medio januari 2021.

Prijs
€ 1.995,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, tv, internet en belastingen). Inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart