Appartement huren: niet meer beschikbaar Neude in Utrecht

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtige ruim 3-kamer appartement ca. 90m2 gelegen op het Neude beschikbaar medio januari 2021 voor € 1.850,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig ruim 3-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping van een volledig gerenoveerd pand aan het Neude. Bij binnenkomst heeft u middels de hal aan de voorzijde toegang tot de ruime woonkamer die tevens prachtig uitzicht geeft op het Neude. Aan de achterzijde is de ruime gesloten keuken gelegen die is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een klein balkon Aan de achterzijde bevinden zich tevens de 2 slaapkamers. In het midden van het pand ligt de badkamer met douche en wastafel. Het appartement heeft een apart toilet en ruimte met wasmachine aansluiting.

Locatie
Dit prachtige appartement bevindt zich midden in het bruisende centrum van Utrecht midden op het Neude. Tevens op steenworp afstand van de Oudegracht en vlakbij de Dom. U kunt volop genieten van de binnenstad welke is omgeven door diverse winkels, cafés en restaurants. Ook het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartement.

Details
- Volledig nieuw appartement
- Geschikt voor woningdelers
- Oppervlakte 90m2
- Geen huisdieren
- Huurperiode bepaalde tijd 12 maanden
- Eindschoonmaak verplicht
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar medio januari 2021

Prijs
€ 1.850,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, tv, internet en belastingen). Inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en het inplannen van een bezichtiging kunt u per e-mail met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart