Appartement huren: niet meer beschikbaar Oudegracht in Utrecht

  • 220 m2
  • 5 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gerenoveerd 5-kamer appartement ca. 220m2 gelegen aan de Oudegracht, beschikbaar per 01 augustus 2021 voor € 3.500,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtig en unieke appartement is gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht. Bij binnenkomt op de 3e verdieping heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 100m2 met daarbij een open keuken die is v.v. een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron en een 5-pitsgasfornuis. Op de verdiepingen daarboven zijn 4 ruime slaapkamer gelegen van 15m2, 15m2, 18m2 en 36m2. De grootste slaapkamer biedt tevens toegang tot het ruime dakterras 40m2 welke is gelegen op westen. Ook beschikt deze kamer over een eigen kleine badkamer met douche en wastafel. Er is ook nog een ruime badkamer aanwezig die beschikt over een ligbad, douche en wastafel.

Ligging
Dit appartement is gelegen aan de Oudegracht dit is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. Middenin het stadscentrum dat is vergeven van diverse winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartement. Ook kunt u in de direct omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Details
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Parkeren middels vergunning. Gelegen op loopafstand
- Volledig gerenoveerd appartement
- Appartement beschikt over een dakterras
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn van 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar 1 augustus 2021

Prijs
€ 3.500,- exclusief gas, water elektra, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of zich inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart