Appartement huren: niet meer beschikbaar Voorstraat in Utrecht

  • 70 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gemeubileerd 3-kamer appartement van ca. 70m2, gelegen aan de Voorstraat. Beschikbaar vanaf 1 februari 2022 voor € 1.495,- exclusief.

Beschrijving
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van dit recentelijk gerenoveerde pand. Het appartement kenmerkt zich door de authentieke balkenconstructies. U komt het appartement binnen in de woonkamer van ca. 30m2. Hier vindt u tevens de open keuken, welke is voorzien van een vaatwasser, oven/magnetron en een 4-pits gasfornuis van het merk Siemens. Er is een aparte koelkast/vriezer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de 1e slaapkamer van circa 10m2. Op deze verdieping vindt u tevens de badkamer, welke is voorzien van een douche, wasmachine en wastafel. Daarnaast is er een separaat toilet. Middels een vaste trap in de woonkamer heeft u toegang tot de vliering / 2e slaapkamer van circa 18 m2. Kortom een ​​prachtig appartement op een toplocatie!

Plaats
Dit prachtige appartement is gelegen aan de Voorstraat in het centrum van Utrecht. Het hoekpand ‘In den Gulden Bergh’ is monumentaal en stamt uit de 17e eeuw. De Voorstraat is een straat in het centrum van Utrecht. De straat is licht gebogen en ongeveer 300 meter lang. De Voorstraat bestond al rond 1300. Alle voorzieningen, zoals een supermarkt, restaurants en diverse cafés zijn op loopafstand. Ook het Janskerkhof en de Neude zijn in de directe nabijheid. Station Utrecht_Centraal is gemakkelijk en snel te bereiken, zowel met de bus in 3 minuten als te voet in 10 minuten.

Details
- Appartement is volledig gerenoveerd
- Roken en huisdieren zijn niet toegestaan
- € 100,- per maand g/w/e
- € 50,- per maand TV/Internet
- Mogelijk tot huren parkeerplek op 5 minuten loopafstand á € 175,- per maand
- Inclusief, verwarming, schoonmaak, verlichting gemeenschappelijke ruimte en wassen buitenramen
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg 2 maanden
- Beschikbaar vanaf 1 februari 2022

Prijs
€ 1.495,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, meubilering en belastingen.
€ 1.645,- per maand inclusief g/w/e, kabel TV, internet, servicekosten, stoffering, meubilering en keukenapparatuur. Exclusief belastingen.

Huurprijs gebaseerd op een minimale huurperiode van 12 maanden, voor een kortere periode kan er een verhoging plaatsvinden.

Voor al uw vragen en/of deelname aan bezichtigingen kunt u zich inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart