Appartement huren: niet meer beschikbaar Valeriaanweg in Utrecht

  • 66 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig 3 kamer appartement ca. 66m2 gelegen op de Valeriaanweg per 01 juli beschikbaar voor € 1595,- exclusief nutsvoorzieningen.

Omschrijving
Bijzonder goed afgewerkt appartement (66m2) met 2 slaapkamers, mooie keuken én badkamer, groot balkon op het zuidwesten, eigen berging en vrij uitzicht, energielabel A en gelegen in de geliefde wijk Hoge Weide. Je woont hier op 15 minuten fietsen van Utrecht Centraal in een energiezuinig appartement uit 2016. Wonen zonder zorgen én zonder te klussen.

Ligging
De Valeriaanweg ligt in de wijk Hoge Weide. Vanaf de woning loop je in een paar minuten naar Leidsche Rijn Centrum, waar o.a. een Jumbo Foodmarkt, Rituals, Hema, H&M, Kruidvat, Pathé bioscoop en elke donderdag een gezellige markt is. Ook zijn hier diverse horecagelegenheden zoals een gezellig café De Baron, Buurten, de Pizzabakkers en Most wijnbar. Scholen en speeltuinen zijn op loopafstand. Voor wandelen en sport kan je ook terecht in de direct omliggende parken zoals het Willem-Alexanderpark, welke gelegen is aan de andere kant van de Stadsbaan, en langs het Amsterdam-Rijnkanaal.
Voor de liefhebbers van de oude binnenstad is het een klein kwartier fietsen en dan sta je in het centrum of op Utrecht Centraal. Middels de Dafne Schippersbrug heb je een directe verbinding via Oog in Al richting het centrum.
Voor het openbaar vervoer kan je ook opstappen bij Leidsche Rijn Centrum. Met de auto ben je in een paar minuten op de A2 of A12 richting o.a. Amsterdam of Den Haag.

Details
- Zeer goede ligging in Hoge Weide.
- Twee goede (slaap)kamers.
- Ruim balkon op het zuiden.
- Energielabel A.
- Gratis parkeren in de omgeving.
- Eigen berging op de begane grond.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode minimaal 12 maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1 juli 2023.

Prijs
€ 1595.- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief, stoffering en keukenapparatuur.

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u graag een bezichtiging inplannen? Dan kunt u per mail contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Hoge Weide
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart