Appartement huren: niet meer beschikbaar Livingstonelaan in Utrecht

  • 100 m2
  • 4 kamers
  • 04 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim gestoffeerd 4-kamer appartement van ca. 100m2 met balkon gelegen op de Livingstonelaan in Utrecht, per 1 juli 2022 beschikbaar voor € 1.395,- per maand exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op de 9e verdieping van een complex dat bestaat uit 132 appartementen verdeeld over 17 verdiepingen. Het complex is goed onderhouden en beschikt over een liftinstallatie met 3 liften. Bij binnenkomst vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca 35m2, die een prachtig uitzicht geeft. Via de woonkamer heeft u tevens toegang tot een ruim balkon van ca12m2. Het appartement beschikt over een gesloten keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast heeft dit appartement 2 ruime slaapkamers van 18m en 14m2 en nog een 3e kleine (slaap)kamer. Er is een separate badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting en er is een separaat toilet. Op de begane grond is er nog een berging die bij het appartement hoort.

Ligging
Het appartement ligt ideaal tegenover park Transwijk, het grootste stadspark van Utrecht. Winkels om de dagelijkse boodschappen te doen bevinden zich op loopafstand. Met de fiets bent u binnen 10 minuten op ‘t Ledig Erf (een van de gezelligste plekjes van Utrecht) of bij het Centraal Station. Ook rijdt u zonder enige moeite de snelweg op richting Amsterdam, Den Haag of Den Bosch.

Details
- Nieuwe foto's volgen
- Eigen berging in de onderbouw
- Verwarming middels blokverwarming
- Voldoende parkeergelegenheid bij het appartementencomplex
- Eindschoonmaak verplicht
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 juli 2022

Prijs
€ 1.395,- exclusief gebruikerslasten ( g/w/e, tv, internet en belastingen). Inclusief vloer en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Kanaleneiland-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart