Appartement huren: niet meer beschikbaar Koningsweg in Utrecht

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Volledig gestoffeerd 3-kamer appartement van ca. 75 m2, gelegen aan de Koningsweg, beschikbaar per 15 maart 2021 voor € 1.395,- exclusief.

Omschrijving
Deze volledig gerenoveerde tussenwoning is gelegen aan de Koningsweg in de wijk Maarschalkerweerd en Mereveld in Utrecht Oost. U komt de woning binnen in de hal die aan uw toegang biedt tot de knusse woonkamer met een binnenplaats die is gelegen op het zuiden. De halfopen keuken is voorzien van een vierpits gaskookplaat en oven. De woonkamer geeft ook toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de eerste etage zijn twee slaapkamers te vinden van ongeveer 18 m2 en 12m2.

Locatie
De Koningsweg verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. De vele mogelijkheden omtrent gastronomie aan het Ledigerf en de gezellige Twijnstraat zijn te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 4 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum.

Details
- Foto's zijn van de vorige bewoners.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- Geschikt voor 2 werkende woningdelers.
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 15 maart 2021

Prijs
€ 1.395,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor al uw vragen en/of om deel te nemen aan bezichtigingen, verzoeken wij u zich te registreren op onze website. 

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: L. Napoleonplantsoen en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart