Appartement huren: niet meer beschikbaar Koningsweg in Utrecht

  • 35 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Knus gestoffeerd 2-kamer appartement van ca. 35m2, gelegen aan de Koningsweg beschikbaar per 1 juli voor € 995,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en u komt het appartement binnen direct in de woonkamer die zich kenmerkt door veel lichtinval. De woonkamer heeft een open keuken die is voorzien van een vierpits gaskookplaat, oven en wasmachineaansluiting. Daarnaast is de slaapkamer gelegen. Die tevens geeft tot een klein balkon waar u heerlijk kunt genieten van de zon. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Locatie
Di appartement is gelegen aan de Koningsweg. Deze weg verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. De vele mogelijkheden omtrent gastronomie aan het Ledigerf en de gezellige Twijnstraat zijn te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 4 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum.

Details
- Nieuwe foto’s volgen
- Huisdieren niet toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 juli 2022

Prijs
€ 995,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: L. Napoleonplantsoen en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart