Appartement huren: niet meer beschikbaar Bakkerstraat in Utrecht

  • 70 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Schitterend gestoffeerd 2-kamer appartement ca.70m². Gerenoveerd in 2019. Gelegen aan de Bakkerstraat. Beschikbaar per 1 juni.

Dit prachtig hoogwaardig afgewerkte appartement is gelegen op de 2e verdieping. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer gelegen die zich kenmerkt door veel lichtinval. De woonkamer heeft een open keuken welke is v. v. een inductiekookplaat, vaatwasser, combi/magnetron en koelkast. Via de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer welke is v. v. een inloopdouche, wastafel en toilet. Berging met wasmachine / droger aansluiting.

Ligging
Het appartement is gelegen in de binnenstad waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Het is gelegen op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station Utrecht. In het centrum bevinden zich diverse winkels, cafés en restaurants. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen. Berging met aansluiting wasmachine.

Details:

- Gelegen op een toplocatie.
- Gestoffeerd opgeleverd
- Beschikbaar per 1 juni
- Compleet gerenoveerd in 2019
- Woonoppervlakte ca. 70m²
- Huurovereenkomst maximaal 24 maanden
- Inkomenseis: minimaal 3 keer de maand huur bruto

Huurprijs €1.650,- exclusief gas/water/elektra, tv, internet, gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur. Servicekosten €20,00 p.m.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart

Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving, Utrecht

Meer informatie over wonen in Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving