Appartement huren: niet meer beschikbaar Hekelsteeg in Utrecht

  • 83 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig 3-kamer appartement ca. 83m2 gelegen aan de Hekelsteeg beschikbaar per 1 december 2023 voor € 1.725,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtige appartement is gelegen op de 3e verdieping van het pand. Het heeft een royale woonkamer met open keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap en een zwart kunststof werkblad. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers. De badkamer is v.v. een douche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. Er is een apartem ruimte met een wasmachine/droger aansluiting. Vanuit de centrale hal op de begane grond is er middels een trap met fietsgoot toegang tot de bergingen. Elk appartement beschikt over een eigen berging, de grootte hiervan varieert en is afhankelijk van de grootte van het appartement. Er is tevens een gemeenschappelijke berging aanwezig in de kelder, welke met name is bedoeld voor de appartementen met een kleinere berging waar geen fiets in past. De fiets kan in deze gemeenschappelijke berging gestald worden.

Ligging
Deze appartementen zijn gelegen in hartje centrum van Utrecht in het fraaie pand op de hoek van de Hekelsteeg en de Oudegracht. De Oudegracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuktussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorkruist de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. U bevindt zich midden in het stadscentrum die is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op 5 minuten loopafstand gelegen van deze bovenwoning. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden
- Nieuwe foto's volgen.
- Gelegen in een rijksmonument.
- Prachtig uitzicht vanuit het appartement.
- Voorzien van intercom.
- bijkomende kosten € 210,- servicekosten voor o.a glasbewassing en schoonmaak algemene ruimte.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode 12 maanden optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Geen kosten huurder.
- Beschikbaar per 01 december 2023.

Prijs
€ 1.725,- exclusief g/w/e, servicekosten, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief vloer, keukenapparatuur en servicekosten.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart

Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving, Utrecht

Meer informatie over wonen in Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving