Appartement huren: niet meer beschikbaar Oudegracht in Utrecht

  • 105 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 3-kamer werfkelder/appartement ca. 105m2 aan de Oudegracht in Utrecht beschikbaar per 01-oktober 2022 voor € 1.495,-exclusief.

Omschrijving
Deze prachtige authentieke werfkelder is gelegen aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Bij binnenkomst heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 40m2. De woonkamer grenst aan een open keuken welke is voorzien van een koelkast, een vriezer met 3 lades, vaatwasser, magnetron/oven combinatie en een 4-pits elektrisch fornuis. Als je doorloopt naar de achterzijde heb je toegang tot de 2 slaapkamers van ca. 14m2 met inbouwkast en een kleinere kamer met inbouwkast van ca. 6m2. Aan de achterzijde is ook de ruime badkamer gelegen welke is voorzien van een bad, aparte douche, wastafel en handkoekradiator. Het appartement beschikt over een apart toilet. Tevens beschikt het gehele appartement over voldoende kastruimte om spullen op te slaan. Het beschikt ook over een terras aan de werf. Kortom een uniek en prachtig appartement op een super locatie.

Locatie
Dit appartement is gelegen op een prachtige locatie aan de Oudegracht. De Oudegracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. Ongeveer 3 minuten lopen naar het stadscentrum welke is omgeven door diverse winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van deze werfkelder. Ook kunt u in de direct omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.
Klik hier voor een virtuele tour van de omgeving

Details
- Totale oppervlakte ca. 105m2
- Appartement is perfect geschikt voor een koppel.
- € 150,- per maand voor g/w/e.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode minimaal 12 maanden.
- Waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur .
- Beschikbaar per 01-oktober 2022

Prijs
€ 1.495,- exclusief g/w/e. Exclusief kabel tv, internet en gemeentelijkenbelastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of u kunt uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart

Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving, Utrecht

Meer informatie over wonen in Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving