Appartement huren: niet meer beschikbaar Lange Nieuwstraat in Utrecht

  • 115 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 3-kamer appartement van 115m2, gelegen in het centrum van Utrecht. Gelegen aan de Lange Nieuwstraat, per direct beschikbaar voor € 1.565, - exclusief gebruikerskosten.

Omschrijving
Dit mooie, ruime appartement is gelegen aan de Lange Nieuwstraat in het centrum van Utrecht. Het appartement bevindt zich op de 2e en 3e verdieping van het gebouw. Bij binnenkomst in het appartement vindt u de ruime woonkamer, die wordt gekenmerkt door veel licht, aan uw linkerhand. De keuken bevindt zich aan uw rechterzijde en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Vanuit de keuken bereikt u de tweede slaapkamer van circa 12m2. Vanuit de hal kunt u de trap op naar de 2e verdieping van het appartement. Op deze verdieping vindt u de badkamer, die is uitgerust met een douche en een wastafel. De douche bevindt zich in het midden van de badkamer, waardoor deze een uniek gevoel heeft. De grote slaapkamer bevindt zich op dezelfde verdieping en is licht en ruim. Ten slotte biedt deze verdieping u een balkon aan de noordwestkant van het appartement met een prachtig uitzicht op de Domtoren! Terwijl de woonkamer is voorzien van een nette PVC-vloer, is de rest van het appartement, met uitzondering van de badkamer, voorzien van vloerbedekking.

Plaats
 Gelegen in de prachtige Lange Nieuwstraat, kon dit bijna niet centraler zijn. De straat is ontstaan ​​rond 1300 en biedt toegang tot het Domplein en veel voorzieningen zoals cafés, terrassen, bakkerijen, supermarkten en restaurants. Het appartement ligt in de nabijheid van haltes van het openbaar vervoer en ook goedbereikbaar met de auto.

Details
- Gelegen in het museumkwartier.
- Houten dakconstructie.
- Balkon op het noordwesten.
- Ruime, volledig uitgeruste keuken
- Apart toilet.
- Mechanische ventilatie in keuken, badkamer en toilet.
- Onbepaalde huurperiode van ten minste 12 maanden.
- Borg is gelijk aan 1 maand huur.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Eenmalige servicekosten van € 295, - exclusief btw.
- Per direct beschikbaar

Prijs
€ 1.565, - exclusief gebruikskosten (g / w / e, kabel-tv, internet en gemeentelijke belastingen). Inclusief stoffering en keukenapparatuur.
De vermelde huurprijs is gebaseerd op een minimum van 12 maanden. Met een kortere periode kan er een toename zijn.
Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van dit appartement, willen we u vragen om u te registreren op onze website en contact met ons op te nemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lange Nieuwstraat en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart