Appartement huren: niet meer beschikbaar Twijnstraat in Utrecht

  • 95 m2
  • 4 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 4-kamer appartement van ca. 95m2 gelegen aan Twijnstraat, beschikbaar per direct voor € 1.775,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig volledig gerenoveerd 4-kamer appartement is gelegen op de 1e verdieping. Aan de voorzijde heeft u een ruime woonkamer met open L-vormige keuken die is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. In het midden bevinden zich 2 kleine slaapkamers en aan de achterzijde is de ruime slaapkamer gelegen die tevens toegang biedt tot een prachtig en ruim dakterras. Het appartement is tevens v.v. een nette badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het appartement heeft een separaat toilet. Kortom een prachtig appartement op een unieke locatie.

Ligging
Dit appartement is gelegen in de leukste winkelstraat van Utrecht, in het historische centrum van de stad. Het betreft een rijks monumentaal pand midden in het Museumkwartier. Het levendige Ledig Erf, 't Wed en de Oudegracht zijn nabij gelegen. Hier kunt u heerlijk genieten van een drankje op het terras. Deze winkelstraat is voorzien van verschillende snackbars, pizzeria’s en een Albert Heijn recht tegenover het appartement. Joggen of een lekkere wandeling maken is mogelijk aan het eind van de straat, alwaar u de singel kunt betreden. Bovendien is het appartement goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Bijzonderheden
- Appartement beschikt over een ruim dakterras.
- Totale oppervlakte ca. 95m2.
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurovereenkomst bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.775,- per maand exclusief g/w/e. kabel tv, internet en belastingen. Inclusief, stoffering (vloer) en keukenapparatuur.
De genoemde huurprijs is op basis van 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lange Nieuwstraat en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart