Appartement huren: niet meer beschikbaar Idenburgstraat in Utrecht

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim 2-kamer appartement van ca. 60m2 gelegen op de Idenburgstraat beschikbaar per 1 maart 2022 voor € 1.195,- exclusief.

Omschrijving
De ruime woonkamer staat in verbinding met de open keuken en kijkt uit op het zonnige balkon, welke een gunstige ligging heeft op het zuiden. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer is ruim en licht door de brede raampartij. Vanuit de slaapkamer heeft u tevens toegang tot het balkon. De badkamer is betegeld en heeft een inloopdouche, wastafel en een designradiator en vloerverwarming. Er is een separaat toilet en het appartement heeft een berging met wasmachine/droger aansluiting. Op de begane grond is nog een gezamenlijke fietsenstalling en een afgesloten parkeerplaats.

Ligging
Het appartement bevindt zich in Tuinwijk, een zeer geliefde wijk middenin de stad. Zo loop je in tien minuten de Oudegracht op, of het Griftpark in. Op zaterdag sta je zo op de lapjes- of bloemetjesmarkt en dat terwijl je ook binnen no time op de uitvalswegen zit of op het treinperron staat. In de omgeving zijn diverse hippe tentjes.

Details
- Nieuwe foto's volgen
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Appartement heeft een eigen parkeerplek
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn van 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar 1 maart 2022

Huurprijs
€ 1.195,- exclusief gas, water elektra, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, keukenapparatuur en parkeerplek.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lauwerecht
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart