Appartement huren: niet meer beschikbaar Pyreneeën in Utrecht

  • 140 m2
  • 7 kamers
  • 19 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Met 140 m2 woonoppervlak, 6 slaapkamers, een volledig zelfstandig appartement op de bovenste verdieping en een tuin van ca. 75m2 kun je deze eengezinswoning gerust riant noemen. Het wordt gestoffeerd te huur aangeboden voor een periode van ongeveer één jaar. De woning grenst aan een door kinderen geliefd speelveldje tussen de huizenblokken in. Het ligt in een autoluwe wijk, op loopafstand van scholen en winkelcentrum Lunetten. Met 3 minuten fietsen ben je op het trein/ busstation Lunetten of je fietst in een kwartiertje door naar het centrum van de stad. Met de auto ben je in een paar minuten op de ring Utrecht, richting alle windstreken. Parkeren doe je gratis voor de deur.

Indeling:

Begane grond;
Hal met toilet, trap naar het slaapgedeelte en toegang tot de woonkamer met leefkeuken. Het leefgedeelte meet ca. 9,35 x 5,75 meter. De woonkeuken heeft een 6 pits gasfornuis, oven, vaatwasser en een koel/vries combinatie. Het leefgedeelte heeft een mooie houten vloer.
Aan de achterzijde de tuin, met achterom en een stenen berging. De tuin is op het noorden gericht zodat je er, van het vroege voorjaar tot ver in het najaar, zowel zon als schaduw vindt. Achter de tuin het speelveldje.

1e verdieping;
Overloop met toegang tot de badkamer en vier (slaap)kamers, waarvan er drie ca. 15m2 meten en een iets kleinere wordt gebruikt als thuiswerkplek. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en tweede toilet. De grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een eigen wastafel voorziening. Ook deze etage is voorzien van een houten vloer.

2e verdieping;
In dit gedeelte is een volledig zelfstandige woonruimte gecreëerd met twee grote zolderkamers, een keuken op de overloop en een badkamer met (derde) toilet en (tweede) ligbad. In het verleden werd dit gedeelte door de bewoner / eigenaar verhuurd. Het is niet mogelijk de woning te huren met meer dan twee huishoudens, vanwege de geldende huisvestingsverordening.

- De woning is meest geschikt voor een (groot) (expat) gezin. Geen woningdelers.
- Huisdieren in overleg
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huurperiode is ca. 12 maanden vanwege verblijf in het buitenland.
- Gunning voorbehouden aan verhuurder.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lunetten-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart