Appartement huren: niet meer beschikbaar 1E Daalsedijk in Utrecht

  • 35 m2
  • 2 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 35m2 gelegen op de 1e Daalsedijk beschikbaar per direct voor € 950,- inclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op 2e verdieping. Bij binnenkomst heeft u aan de voorzijde ruime woonkamer met open keuken die is voorzien van een kookplaat en er staat een losse koelvries combinatie. Aan de achterzijde is de slaapkamer geleden die tevens toegang geeft tot een ruim dakterras. Aan de achterzijde is tevens een badkamer gelegen met douche, wastafel en toilet.

Ligging
Dit appartement is gelegen op 2 minuten lopen van de winkels voor de dagelijkse boodschappen, op 5 minuten lopen van de winkels in het centrum en als je geen zin hebt om te koken, dan ligt de binnenstad van Utrecht met al zijn gezellige restaurantjes aan je voeten. Parkeren is geen enkel probleem, er is altijd voldoende parkeergelegenheid met een parkeervergunning. Wil je toch liever met het openbaar vervoer dan zit je binnen 5 minuten in de trein, de bus of tram. Het appartement is gelegen op de hoek van de 1e Daalsedijk en de Oude Daalstraat.

Details
- Geschikt voor 1 persoon
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Huurtermijn 24 maanden met optie tot verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 950,- inclusief g/w/e, internet. Exclusief belastingen.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Pijlsweerd-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart