Appartement huren: niet meer beschikbaar Albert Van Dalsumlaan in Utrecht

  • 85 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim gestoffeerd 3-kamer appartement ca. 85m2 gelegen Albert van Dalsumlaan per 1 mei 2021 beschikbaar voor € 1.495,- exclusief.

Omschrijving
Goed onderhouden driekamerappartement met zonnig balkon gelegen. Op de 2e verdieping is de ruime en lichte woonkamer gelegen met toegang tot het riante en zonnige balkon. Aan de voorzijde is er een moderne open keuken gelegen met diverse inbouwapparatuur. Op de boven verdiepin is een dakkapel waar volop ruimte is voor een werkplek. Van deze ruimte is gemakkelijk een aparte slaap-/ werkkamer te maken. Aan de achterzijde bevindt zich een riante slaapkamer met fraai uitzicht. De badkamer is voorzien van een hoekbad, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer.

Ligging
Het appartement is gelegen in Utrecht in de omgeving van diverse restaurants, cafés en winkels liggen om de hoek aan de Jan van Scorelstraat en de Adriaen van Ostadelaan. Via het prachtige Wilhelminapark zijn de winkels aan de Burgemeester Reigerstraat en het centrum van Utrecht lopend of met de fiets gemakkelijk te bereiken.

Details
- Oppervlakte: 85 m².
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Let op: foto’s zijn van de vorige bewoners.
- Optioneel het huren van een garagebox á € 55,- per maand.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1 mei 2021.

Prijs
€ 1.495,- exclusief gebruikerslasten ( g/w/e, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen). Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Rijnsweerd
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart