Appartement huren: niet meer beschikbaar Lange Rozendaal in Utrecht

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Aan het mooiste gedeelte van de Oudegracht bieden wij dit goed onderhouden, aantrekkelijke 3 kamer appartement (ca.80m2) met prachtig uitzicht op de Oudegracht. Het appartement is onderdeel van een monumentaal pand dat is 2005 volledig en smaakvol is gerenoveerd. Elke woonlaag bevat originele details en er wordt gebruik gemaakt van een gezamenlijke entree.

Dit pand is gelegen op een prachtige locatie nabij de Oudegracht. Dit is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. U bevindt zich midden in het stadscentrum welke is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op 5 minuten loopafstand gelegen van deze bovenwoning.

Om de hoek van de gezellige twijnstraat en op loopafstand van het Louis Hartlopercomplex.
De Twijnstraat is misschien wel de gezelligste winkelstraat van Utrecht met veel leuke winkeltjes zoals een bakker, groenteboer, vishandel, maar ook kledingwinkels, schoenenzaken en diverse café's en restaurants.

Indeling
Begane grond:
Gezamenlijke entree met opstel plaats voor 2 fietsen, meterkast, trap opgang naar de overige verdiepingen, toegang tot het appartement.

Entree appartement, hal, toilet, opbergruimte.
Toegang tot de lichte woonkamer met openslaande deuren naar de straat. Het appartement op de begane grond is circa 80m2 en bestaat uit: een ruime woonkamer met open keuken voorzien van een bar en diverse apparatuur. Vanaf de hal heeft u toegang tot de 2 slaapkamer en de ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte is ca. 80m2;
- Kale huurprijs € 1.795,-;
- Huurprijs exclusief gebruikerslasten g/w/e internet en tv en gemeentelijke belastingen;
- Inrichting: gestoffeerd;
- Deze woning is alleen te huur voor een werkend stel, of 1 werkend persoon;
- Niet geschikt voor woningdelers!
- Roken en huisdieren niet toegestaan;
- Waarborgsom € 2.000,-;
- Aanvaarding per 1 juni 2023.

Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Werkgeversverklaring
- Verhuurdersverklaring
- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen.
**Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.**

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Springweg en omgeving Geertebuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart