Appartement huren: niet meer beschikbaar Slotlaan in Utrecht

  • 70 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim 3-kamer appartement ca. 70m² beschikbaar per 1 maart 2022 gelegen aan de Slotlaan € 1.450,- exclusief.

Omschrijving
Dit gestoffeerd 3-kamer appartement is gelegen op de 4e verdieping van het complex. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en is gesitueerd aan de voorzijde. De ruime gesloten keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning, waaraan ook het balkon is gelegen. De keuken wordt in de loop van het jaar vervangen en deze wordt voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser en koelkast. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamer van 13m2 en 11m2. In de entreehal bevindt zich de douche en een separaat toilet. De wasmachine aansluiting bevindt zich in de keuken. In de kelder van het complex is er een afzonderlijke ruime berging in de onderbouw ter grote van ongeveer 8m2.

Locatie
In de wijk Tolsteeg nabij het winkelcentrum Smaragdplein. Het Centrum en het Centraal Station is op nog geen 10 minuten fietsen en het nieuwe Station Vaartsche Rijn is op loopafstand gelegen. Met de auto is er een prima connectie met de ring Utrecht via verschillende wegen. Ook bent u vanaf hier makkelijk en snel in het centrum van Utrecht.

Details
- Geschikt voor 2 woningdelers
- Appartement wordt in Q2 voorzien van een nieuwe keuken
- Appartement heeft een eigen berging op de begane grond
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Eindschoonmaakkosten verplicht
- Huurperiode van 12 maanden, met de mogelijkheid om te verlengen
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 maart 2022

Prijs
€ 1.450,- per maand exclusief gas, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief servicekosten, onderhoudskosten nieuwe cv installatie en water.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie of bezichtigingen willen wij u vragen contact met ons op te nemen of om uzelf in te schrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Tolsteeg en Rotsoord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart