Appartement huren: niet meer beschikbaar Smaragdplein in Utrecht

  • 53 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Knus 3-kamer appartement ca. 52m² beschikbaar per direct gelegen aan het Smaragdplein € 1.295,- exclusief.

Omschrijving
Dit gestoffeerd 3-kamer appartement is gelegen op de 4e verdieping met balkon met uitzicht op een groenstrook waar je heerlijk kunt recreëren. De woonkamer beschikt over veel natuurlijk licht en is gesitueerd aan de voor zijde met uitzicht over het winkelcentrum Smaragdplein en is voorzien van zonnewering. De ruime keuken gesloten is gelegen aan de achterzijde van de woning, waaraan ook het balkon is gesitueerd, en is voorzien van alle benodigde keukenapparatuur. Aan de achterzijde zijn ook de beide slaapkamers gelegen. Er is een badkamer met douche en wastafel en er is een separaat toilet.
De centrale entree is afgesloten en te openen met een van camera voorziene deurbel. Er is een afzonderlijke ruime berging in de onderbouw ter grote van ongeveer 8m2.

Locatie
In de wijk Tolsteeg aan het winkelcentrum Smaragdplein. Het Centrum en het Centraal Station is op nog geen 10 minuten fietsen en het nieuwe Station Vaartsche Rijn is op loopafstand. Per auto prima connectie met de ring Utrecht via verschillende wegen. Ook bent u vanaf hier makkelijk en snel in het centrum van Utrecht.

Details
- Bouwjaar circa 1960
- Verwarming en warmwater d.m.v. CV combiketel.
- Geen woningdelers.
- Geheel v.v. dubbele beglazing en kunststof kozijnen.
- Appartement recent volledig gewit.
- Eindschoonmaakkosten verplicht.
- Huurperiode van 12 maanden, met de mogelijkheid om te verlengen.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.295,- per maand exclusief gas, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief servicekosten, onderhoudskosten nieuwe cv installatie en water.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie of bezichtigingen willen wij u vragen contact met ons op te nemen of om uzelf in te schrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Tolsteeg en Rotsoord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart