Appartement huren: niet meer beschikbaar Telderslaan in Utrecht

  • 84 m2
  • 4 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 4-kamer appartement ca. 84m2 gelegen op de Telderslaan per 01 mei 2022 beschikbaar voor € 1.365,- exclusief

Omschrijving
Dit appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex. Bij binnenkomt heeft u via de hal toegang tot de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de gesloten keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur. Van hieruit gaat u ook direct naar de badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet. De woning heeft 3 slaapkamers waarvan 1 grote en 2 kleinere. Deze 2 kleinere kamers geven ook toegang tot het balkon. Kortom een keurig appartement op een rustige locatie.

Ligging
Deze woning is gelegen in Transwijk. De woonwijk “Transwijk” ligt op 10 minuten fietsafstand van het Centraal Station en het oude centrum van Utrecht. Voor het gebouw is een ruim parkeerterrein met gratis parkeren. In de directe omgeving de belangrijke uitvalswegen A2, A12 en de A27. Bus- en tramhaltes met verbindingen naar o.a. het oude centrum van Utrecht en de universiteitscampus De Uithof liggen op loopafstand. Het voorzieningenniveau is groot, in de directe omgeving zijn o.a. supermarkten, scholen, gezondheidscentra, diverse sportverenigingen en Park Transwijk.

Details
- Geschikt voor 2 woningdelers
- Nieuwe foto’s volgen.
- Appartement is een aantal jaar volledig gerenoveerd
- Appartement heeft een eigen berging op de begane grond
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Eindschoonmaakkosten verplicht
- Huurperiode van 12 maanden, met de mogelijkheid om te verlengen
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 mei 2022

Prijs
€ 1.365,- per maand exclusief gas, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie of bezichtigingen willen wij u vragen contact met ons op te nemen of om uzelf in te schrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Transwijk-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart