Appartement huren: niet meer beschikbaar Weerdsingel O.Z. in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 40m2 beschikbaar per 1 juni 2022 aan Weerdsingel oostzijde € 1.195,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtige 2 kamer appartement is gelegen op de 1e verdieping aan de achterzijde van een volledig gerenoveerd pand. Bij binnenkomst heeft u direct toegang tot de woonkamer van ca. 20m2. De woonkamer beschikt over een open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Naast de woonkamer is slaapkamer gelegen van ca. 8m2. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Tevens heeft u vanuit de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot een eigen balkon welke is gelegen op het oosten.

Ligging
Dit appartement is gelegen aan de rand van het centrum op de Weerdsingel oostzijde. De Weerdsingel is ongeveer tegelijk ontstaan met de naast gelegen Bemuurde Weerd welke rond 1300 is ontstaan als voorstad van Utrecht. De Bemuurde Weerd staat ook bekend om de plek in Utrecht met de meeste zon. U kunt heerlijk langs de kade genieten van de voorbijkomende pleziervaart bij de haven en de bekende sluizen. Vandaag de dag is de Weerdsingel door stadsuitbreidingen geen voorstad meer, maar de naam is blijven bestaan als straatnaam. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik en op steenworp afstand van het bruisende oude stadscentrum van Utrecht en het Centraal station. Ook diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden
- Gelegen op een mooie locatie
- Appartement recentelijk gerenoveerd
- Geschikt voor 1 persoon of een stel
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn bepaalde tijd
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar 1 juni 2022

Prijs
€ 1.195,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en gemeente belastingen. Inclusief keukenapparatuur en stoffering.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Vogelenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart