Appartement huren: niet meer beschikbaar Gansstraat in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestoffeerd 2-kamer appartement van ca. 40m2, gelegen aan de Gansstraat, beschikbaar 01-december 2020 voor € 1145,- exclusief.

Omschrijving
Dit volledig gerenoveerd appartement is gelegen op de begane grond. U komt het appartement binnen in de hal die aan achterzijde toegang biedt tot de woonkamer met open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer biedt tevens toegang tot een tuin van ca. 16m2 met tuin. Vanuit de entreehal aan de voorzijde heeft u toegang tot de slaapkamer met hierbij de badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet en ruimte met wasmachine aansluiting.

Locatie
De Gansstraat verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. Het centrum is te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 3 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum. Het centrum van Utrecht biedt vele mogelijkheden omtrent recreatie en gastronomie.

Details
- Meer foto’s volgen.
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode onbepaalde tijd met een minimum van 12 n maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar 01-december 2020.

Prijs
€ 1145,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.
Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Watervogelbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart