Appartement huren: niet meer beschikbaar Oudegracht in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In het vervolg klooster van de Zusters Augustinessen aan de Oudegracht krijgen wij dit prachtige appartement beschikbaar per 01 april 2024 voor € 1.585,- exclusief.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een ruime woonkamer en open keuken die is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. Het appartement heeft een entresol van ca. 14m2 met daaronder een badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Kortom een prachtig appartement op een fantastische plek.

Ligging
Dit appartement is gelegen aan de Oudegracht dit is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. Middenin het stadscentrum dat is vergeven van diverse winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartementen. Ook kunt u in de direct omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Historie
De panden aan de Oudegracht genaamd ‘Meisjesstad’ zijn sinds 1939 in gebruik geweest voor huisvesting en het maatschappelijke werk van de Zusters Augustinessen van Sint Monica. De gebouwen waren leef- en woongemeenschappen, samenkomstruimtes en diverse kantoorruimtes, maar de zusters zelf leven al ruim twintig jaar in het aangrenzende gebouw aan de Waterstraat.
Omdat de zusters in aantal afnemen, werd in 2019 besloten om een deel van de panden te verkopen. Oudegracht 33 en 35 kwamen op de markt. De panden aan de Oudegracht genaamd ‘Meisjesstad’ zijn sinds 1939 in gebruik geweest voor huisvesting en het maatschappelijke werk van de Zusters Augustinessen van Sint Monica. De gebouwen waren leef- en woongemeenschappen, samenkomstruimtes en diverse kantoorruimtes, maar de zusters zelf leven al ruim twintig jaar in het aangrenzende gebouw aan de Waterstraat.

Details
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Foto's zijn van een vergelijkbaar appartement op de begane grond.
- In de kelder is een gezamenlijk fietsen berging aanwezig.
- € 35,- servicekosten per maand voor schoonhouden verwarmen, verlichten algemene ruimte alsmede het wassen van de buitenbeglazing.
- € 175,- Voorschot warmte, elektra en water
- Tv/internet kan op eigen naam worden afgesloten.
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn van 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 april 2024

Prijs
€ 1.585,- exclusief gas, water elektra, tv, internet en belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Wijk C
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart