Appartement huren: niet meer beschikbaar Biltstraat in Utrecht

  • 79 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Adres en plaats: Biltstraat te Utrecht

Wijk/Ligging: Wittevrouwen

Huurprijs: € 1.595,- per maand (excl.)

In de bruisende Biltstraat aan de rand van het centrum van Utrecht in de populaire wijk Wittevrouwen bieden wij dit bijzondere gemeubileerde 3-kamer appartement van 79m² met 4 balkons te huur aan. Het appartement is gelegen in een statig pand en betreft een gemeentelijk monument uit 1898. Kenmerkend zijn de karakteristieke details. De hoge plafonds en grote raampartijen geven de woning een ruimtelijk gevoel.

De Biltstraat ligt middenin de populaire woonwijk ''Wittevrouwen'' in Utrecht. Deze straat kenmerkt zich door diverse cafés, restaurants en winkels. Het appartement ligt op loopafstand van het centrum van Utrecht en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tevens zijn de diverse snelwegen (A12, A27 en A28) met 10 minuten te bereiken.

Indeling/omschrijving:
Begane grond: entree

1e verdieping: entree, woonkamer (voorzien van een mozaïek parketvloer); met twee balkons aan de voorzijde en een open keuken die voorzien is van diverse apparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast met vriesvak, heteluchtoven en een afzuigkap. Aan de achterzijde van het appartement zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd die beide over een balkon beschikken. Een van de slaapkamers heeft een vaste kast waar de zich de wasmachineaansluiting bevindt en een wastafel. De badkamer is voorzien van een douche, wc, badkamermeubel en een design radiator.

Bijzonderheden:
- Profiel kandidaat: werkend persoon of stel;
- Huurprijs € 1.595,00 exclusief per maand;
- De waarborgsom is gelijk aan tweemaal de maandhuur;
- Aanvaarding: per 1 december 2021;
- De opzegtermijn is gelijk aan 1 kalendermaand;
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages;
- Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor;
- Deze advertentie is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele
aanhuurtraject van A tot Z.
Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent.
Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl
Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Wittevrouwen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart