Appartement huren: niet meer beschikbaar Ooftstraat in Utrecht

  • 55 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestoffeeerd 2-kamer appartement van ca. 55m2 gelegen aan de Oofstraat per 1 oktober 2021 beschikbaar voor € 1.100,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig appartement is gelegen op de begane grond. Bij binnenkomst aan de voorzijde heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot een hal waar zich de badkamer bevindt. De badkamer voorzien van een douche, wastafel. Er is een separaat toilet en een aparte ruimte met wasmachine aansluiting. Kortom een fantastisch appartement op een unieke locatie.

Locatie
Dit appartement is gelegen in de prachtige wijk Wittevrouwen, een leuke wijk dichtbij het stadscentrum van Utrecht. Verschillende leuke restaurants op loopafstand, voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Biltstraat. Het centrum en het Centraal Station Utrecht zijn te bereiken in slechts 10 minuten fietsen en de Griftpark is gelegen op loopafstand.

Details
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Geschikt voor 1 persoon of een stel
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode bepaalde tijd met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 oktober 2021.

Prijs
€ 1.100,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Wittevrouwen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart