Appartement huren: niet meer beschikbaar Androsdreef in Utrecht

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim 3-kamer appartement ca. 90m2 met balkon op het zuidoosten op de Androsdreef beschikbaar per 18 maart 2024 voor € 1.625,- exclusief per maand.

Omschrijving
Het appartement is gelegen op de zevende verdieping, welke te bereiken is via het trappenhuis of lift. Via de entree heeft u toegang tot de hal met voldoende kastruimte. Het appartement beschikt over een ruime L-vormige woonkamer met daarbij een gesloten keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens heeft het appartement 2 slaapkamers van ca. 12 en 10m2 en, waarvan de grootste slaapkamer toegang geeft tot het balkon. De badkamer is v.v. een douche en wastafel. Is een separate berging met aansluiting voor de wasmachine. Het appartement beschikt over een separate toilet. Ook is er op de begane grond een berging van ca. 8m2 beschikbaar en is het vrij parkeren voor het appartementencomplex.

Locatie
Dit appartement bevindt zich in de wijk Overvecht op enkele meters fietsen van station Utrecht Overvecht. Ook de bushalte is binnen 1 minuut lopend gemakkelijk te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er 3 grote supermarkten en genoeg winkels op loopafstand. De binnenstad is goed bereikbaar per openbaar vervoer of 10 minuten fietsen. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, waardoor u snel op de A27 en de ring Noord (Zuilense ring) zit.

Details
- Appartement beschikt over een balkon.
- 2 Woningdelers toegestaan.
- Aparte berging op de begane grond van circa 8m2.
- Oppervlakte ca. 90m2.
- Voorschot warmte € 190,- per maand.
- Eindschoonmaakkosten verplicht.
- Huurperiode 12 maanden met de mogelijkheid om te verlengen.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 18 maart 2024

Prijs
€ 1.625,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie of bezichtigingen willen wij u vragen contact met ons op te nemen of om uzelf in te schrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Zamenhofdreef en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart