Appartement huren: niet meer beschikbaar Kromme Nieuwegracht in Utrecht

  • 72 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

>> Niet geschikt voor woningdelers en/of studenten<<
Wonen op een unieke locatie in het Utrechtse Museumkwartier. Op de begane grond en souterrain van dit grachtenpand is deze authentieke, gemeubileerde, dubbele benedenwoning gesitueerd. Op loopafstand van stadsparken en -pleinen als Lepelenburg, de Neude en het Janskerkhof. Openbaar vervoer vind je om de hoek en je fiets stal je op eigen terrein, in de stadstuin achter het huis.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke hal betreed je de woning. Rechtdoor loop je naar de tuin waar je je fiets veilig stalt. Rechtsaf in de gang de entree naar het appartement.

Begane grond:
Gang met toegang tot de woonvertrekken, trap naar het souterrain en de badcel met het toilet. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee ruime kamers, gescheiden door schuifdeuren met glas in loodramen. Eén van de kamers is eventueel als extra slaapkamer of logeerkamer te gebruiken. De andere kamer grenst aan de gedeeltelijk open keuken, voorzien van kookplaat, vaatwasser en koelkast. Via de keuken toegang tot de stadstuin.

Souterrain:
Het souterrain van een herenhuis was vroeger vaak voorzien van een grote keuken en wat kleinere vertrekken voor het personeel. Nu vind je hier een riante slaapkamer met een deel van een keukenblok, die als wastafel wordt gebruikt. De andere vertrekken, o.a. de werfkelder, worden gebruikt voor opslag en als berging.

De woning is geschikt voor:
- een werkend persoon of stel,
- maximaal twee personen, geen woningdelers,
- huurtermijn van maximaal twee jaar,
- huisdieren zijn niet toegestaan,
- roken verboden,
- gunning voorbehouden aan eigenaar.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart