Appartement huren: niet meer beschikbaar Nieuwegracht in Utrecht

  • 54 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gemeubileerd 2-kamer appartement ca. 54m² aan de Nieuwegracht beschikbaar per direct voor €2.500 excl.

Omschrijving
Dit prachtige appartement is gesitueerd in een gebouw aan de Nieuwegracht. U komt binnen in de algemene hal, die voorzien is van prachtige ornamenten op zowel de muren, als de plafonds, als de toegangsdeuren. Het appartement is gelegen op de begane grond. Bij binnenkomst in dit hoogwaardige appartement heeft u toegang tot de woonkamer, die is voorzien van alle gemakken, zoals een designermeubels, TV en zelfs een open haard. Ook is het gehele appartement voorzien van een massief eiken parketvloer. De half open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, oven/magnetron combi, afzuigkap en inductiekookplaten. De badkamer is voorzien van een prachtige stortdouche en er is een separaat toilet. Ook vindt u een wasmachine en een droger in het appartement. Tot slot heeft u ook toegang tot een gedeelde binnentuin.

Locatie
Dit appartement is gesitueerd in een gebouw in het Utrechtse Museumkwartier. Het pand, voorheen gebruikt als kantoorpand, heeft een statige uitstraling. Het Museumkwartier is een van de meest vooraanstaande delen van Utrecht. Niet alleen vindt u hier prachtige woningen en tal van musea, ook zijn hier verschillende winkels, cafés, restaurants en supermarkten te vinden. Verder ligt het appartement relatief gunstig. Niet alleen bent u binnen 10 minuten op de grote uitvalswegen rondom Utrecht, ook kunt u, op de fiets of met het Openbaar Vervoer, binnen 10 minuten op Utrecht Centraal zijn. Op deze locatie kunt u genieten van alle voordelen die het wonen in de binnenstad met zich meebrengt, zonder dat u last heeft van enig rumoer.

Details
- Volledig gemeubileerd appartement.
- Gedeelte tuin.
- Oppervlakte ca. 54m² (excl. Berging en centrale hal).
- Roken en huisdieren niet toegestaan.
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Kosten g/w/e van €125,- per maand.
- Kosten meubilering €175,- per maand.
- Huurtermijn bepaalde tijd 12 maanden met optie tot verlenging.
- Borg staat gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á €295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per direct.
Prijs
€ 2.500,- excl. g/w/e, TV, internet en meubels. Inclusief keukenapparatuur, wasmachine en droger, houten vloer en volledig afgewerkte wanden/plafonds.
€ 2.800,- incl. g/w/e, TV, internet, meubels, keukenapparatuur, wasmachine, droger, houten vloer en volledig afgewerkte wanden/plafonds.

De genoemde huurprijs is gebaseerd op een huurperiode van minimaal 12 maanden. Een kortere huurperiode kan leiden tot een verhoging van de huurprijs.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart