Appartement huren: niet meer beschikbaar Smakkelaarsveld in Utrecht

  • 50 m2
  • 2 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Leuk en licht 2-kamer appartement (ca.50m2) met balkon. Per direct beschikbaar. Huurprijs €1.450,- excl.

Hier woon je in het bruisende hart van Utrecht. Dit lichte tweekamerappartement met balkon is gelegen op de zesde verdieping van het appartementencomplex Gildeveste. Wanneer je de deur uitloopt sta je direct middenin het hart van winkelcentrum Hoog Catharijne met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. Het Centraal Station is om de hoek. In de onderbouw heb je ook toegang tot een afgesloten berging.

Voor de toekomst zijn er grote plannen in uitvoering om de intimiteit van het Smakkelaarsveld te benadrukken. De locatie, vlak naast het spoor, is een prominente en unieke plek binnen het Stationsgebied en vormt 'een poort naar de oude stad'. Het Smakkelaarsveld wordt een levendige, groene en open ruimte aan het water met passantenhaven, waar je kunt ontspannen en genieten. Het water langs het Smakkelaarsveld, de Leidsche Rijn, komt in verbinding te staan met de compleet gerenoveerde Catharijnesingel. Vanaf het terras aan het water zie je bootjes die richting binnenstad of de Munt varen!

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten centrale en beveiligde entreehal met bellentableau, intercom en lift. Toegang tot fietsenberging en parkeerkelder.

Zesde verdieping:
Entree in de hal met meterkast, inbouwkast, hangend toilet met fonteintje, garderobe nis en de videointercom. De royale, lichte woonkamer heeft een open keuken. Via de woonkamer heeft u toegang tot het balkon, gericht op het zuiden en met volop privacy. De open keuken is voorzien van een afzuigkap, inductie kookplaat, combi-magnetron en een koel-vries combinatie. Er is een bergkast waar de wasmachine en een droger staan. Er is een ruime slaapkamer welke toegang geeft tot de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een luxe wastafelmeubel, designradiator en een inloopdouche. Het appartement heeft een eigen afgesloten berging in de kelder van het complex Gildeveste. Daarnaast bevat het complex een algemene afgesloten fietsenstalling welke alleen toegankelijk is voor bewoners.

Bijzonderheden:
- Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen
- Recentelijk compleet gerenoveerd (2022)
- Woning is gestoffeerd
- Huurperiode van maximaal 24 maanden (contract B)
- Waarborgsom is 1 maand huur
- Inkomenseis van drie keer de maandhuur

Huurprijs €1.450,- exclusief water/elektra, tv, internet, gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering, meubels en keukenapparatuur.
Servicekosten voorschot €250,00 inclusief verwarming

Deze informatie is door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan, wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

WILT U EEN BEZICHTIGING PLANNEN?
Stuur de volgende gevraagde informatie en documenten per e-mail:

- Werkgever:
- Bruto inkomen per maand:
- Bruto inkomen per maand partner: (indien van toepassing)
- Heeft u huisdieren:
- Gewenste ingangsdatum:
- Voldoet u aan de inkomenseis van 3x per maand bruto huur:
- Hoe wilt u het appartement huren als: alleenstaand / stel / gezin of woningdelen:
- Voor hoe lang denkt u te huren:

Na ontvangst van bovenstaande gegevens nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Alleen volledige aanvragen worden in behandeling genomen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart