Appartement huren: niet meer beschikbaar Muntkade in Utrecht

  • 38 m2
  • 1 kamer
  • 29 Per direct
  • 29 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Algemeen
Fraaie gestoffeerde en gemeubileerde benedenwoning (circa 38m2) op een unieke locatie en rustig gelegen in Utrecht West, direct aan het Merwedekanaal achter de Rijksmunt en op loopafstand van de historische haven in Parkhaven, Park Oog in Al, nabij het hart van Utrecht, vlakbij verstilde en groene singels, maar ook met het winkels, terrassen, restaurants, theaters en musea in de buurt. Alles op loopafstand van je eigen appartement op een plek die opvallend rustig is. Wat een heerlijke plek om te wonen!
Dit appartement met privé tuin (circa 20m2) is gesitueerd op de begane grond in het bijgebouw van het kleinschalig appartementencomplex Dekkledenhuis met een seperate ingang. Daarnaast is er een volledig ingericht gezamenlijk dakterras aanwezig op het dak van het hoofdgebouw voor algemeen gebruik. De woning ligt op ca. 10 minuten lopen van Utrecht Centraal en op enkele minuten rijden van de Ring Utrecht.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau en intercom en trappenhuis naar verdiepingen.

Appartement:
Entree, woonslaapkamer met openslaande deuren naar ruime stadstuin, in dezelfde ruimte is op speelse wijze praktisch gebruik gemaakt van de hoogte door het gebruiken van een hoogslaper met daaronder een inloopkast/dressing en extra bergruimte. Moderne open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime badkamer voorzien van toiletruimte, vast wastafel, doucheruimte en aansluiting wasmachine.

Bijzonderheden:
- Huurprijs €1.175,00 per maand inclusief energiekosten (electra en verwarming) maar exclusief verbruik water en de gemeentelijke heffingen/belastingen;
- De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd;
- Profiel kandidaat: werkend persoon of stel, bij voorkeur expat(s);
- Aanvaarding: per direct 1;
- De opzegtermijn is gelijk aan 2 kalendermaanden
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor;
- Het huurcontract wordt opgemaakt voor een tijdelijke periode op basis van Diplomatenclausule;
- De bankgarantie of waarborg is 2 x de maandhuur;
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Deze advertentie is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele
aanhuurtraject van A tot Z.
Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent.
Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl
Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Leidseweg en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart