Appartement huren: niet meer beschikbaar Huis ten Boschlaan in Utrecht

  • 67 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim 3-kamer appartement ca. 65m² beschikbaar per 9 februari 2024 gelegen aan de Huis ten Boschlaan voor € 1.450,- exclusief.

Omschrijving
Dit gestoffeerd 3-kamer appartement is gelegen op de 3e verdieping van het appartementen complex. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en is gesitueerd aan de voorzijde. De ruime gesloten keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning, waaraan ook het 1e balkon is gelegen. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur. Het appartement heeft 2 slaapkamer. In de entreehal bevindt zich de badkamer met douche en wastafel en is een separaat toilet. De wasmachine aansluiting bevindt zich in de keuken. In de kelder van het complex is er een afzonderlijke ruime berging in de onderbouw ter grote van ongeveer 8m2.

Locatie
In de wijk Tolsteeg nabij het winkelcentrum Smaragdplein. Het Centrum en het Centraal Station is op nog geen 10 minuten fietsen en het nieuwe Station Vaartsche Rijn is op loopafstand gelegen. Met de auto is er een prima connectie met de ring Utrecht via verschillende wegen. Ook bent u vanaf hier makkelijk en snel in het centrum van Utrecht.

Details
- Voorkeur voor 1 persoon of een stel.
- Appartement heeft een eigen berging op de begane grond
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Eindschoonmaakkosten verplicht
- Huurperiode van 12 maanden, met de mogelijkheid om te verlengen
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 9 februari 2024.

Prijs
€ 1.450,- per maand exclusief gas, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief servicekosten, onderhoudskosten nieuwe cv installatie en water.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie of bezichtigingen willen wij u vragen contact met ons op te nemen of om uzelf in te schrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Nieuw Hoograven-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart